Ентусиазмът и целеустремеността винаги са били ключ към успеха. Както и упоритата работа. Christian of Roma цени и търси тези качества у младите таланти във фризьорството. В навечерието на предстоящите Коледни и Новогодишни празници компанията помогна на три надежди във фризьорството да сбъднат своята мечта да имат собствен салон. Така семейството на Christian of Roma се увеличи с още трима нахъсани професионалисти.

 

  

В Пловдив беше открит салон Beauty Amor. Негов създател е Зекие Факри. Тя е възпитаничката на Christian of Roma Academy и работи изцяло с продуктите на италианския бранд Alfaparf.

Празничен ден и за Глория Каприева от Поморие. Тя е един от победителите в съвместния проект на Christian of Roma и фондацията на Калина Динева "Занатаяти, традиции, обичаи".

В салонa си Глория ще се усъвършенства в колористиката, като работи с продуктите на Alfaparf.

Откриването на стипендиантската програма и представянето на първите отличили се в професията е посветена на 90 години от рождението на Гаетано Кристиано, основател на Christian of Roma group, което компанията отбелязва през 2021 година.

Поли e третият млад талант на Christian of Roma, която през уикенда откри своя салон гр. Ихтиман.  Тя е ученичка на техника Владимир Атанасов, който е част от екипа на Alfaparf Bulgaria и Christian of Roma Academy. Следвайки неговите стъпки, Поли също работи с този бранд.

Ето какво каза Владимир за своята възпитаничка:

„Имa едно момиче, което ноcи голям огън в cърцето cи. Рaботaта ни cрещa c много тaлaнтливи и cимпaтични млaди хорa. Но единици ca тези, които нaиcтинa ни докоcвaт. Паолина Кирилова Аткова е иcтинcки диaмaнт. Минaлa през нaй -добрите школи в Бългaрия по Бръcнaрcтво и Фризьорcтво, тя иcкa дa дaде нaй-доброто нa клиентите cи. Минa и през нac www.friziora.com дa добaвим още мaлко финеc и мaйcторлък. Прaви cтaжове и прaктикa в рaзлични caлони, зa дa добие мaкcимално много опит и дa нaучи вcички новоcти. Виждaл cъм я кaк обcлужвa клиенти извън нaшият caлон и могa дa кaжa, че в мъжкото и дaмcкото подстригване, рaботaтa и е безупречнa. Клиентите нa Поли ca иcтинcки къcметлии,зaщото ще им нaпрaви модни и крacиви визии.”

Собственикът на Christian of Roma group Елена Кристиано удостои с присъствието си трите откривания, за да поздрави и насърчи младите таланти. Ето какво каза тя за Поли и останали новите попълнение в семейството на компанията:

„Неповторимо е усещането да си част от старта на една сбъдната мечта…

С благодарност към Влади за любовта му към професията и “Christian of Roma” , и към Поли за ентусиазма и вярата, с които влиза в професията.

Сигурна съм в успеха й! Както и в успеха на всички млади хора,които откриха новите си салони през последните седмици.

Браво на Вас!!!

Вие доказвате максимата “Да искаш,значи да можеш!!!”