Лаборатория "Писанец" разширява мрежата си с нова манипулационна на ключово място в град Пловдив.

Вече 21 години лаборатория "Писанец" е една от водещите лаборатории в Пловдив и региона. "Писанец" се превърна в една от предпочитаните лаборатории, благодарение на висококвалифицирания си персонал, прецизност и бързина при изработване на медико-диагностичните изследвания, коректност и добро отношение към своите пациенти.

Всеки човек трябва да има правото на достъп до качествени медицински и диагностични услуги, затова от "Писанец" разкриват нова манипулационна, която се намира на бул. "Александър Стамболийски" 35 – до болница "Св. Анна" в Пловдив.

Манипулационната на посочената локация без съмнение ще бъде в помощ на хората от близките квартали, които ще могат да ползват услугите на лабораторията.

Манипулационната е оборудвана със съвременна професионална медицинска техника, използвана от квалифициран и опитен персонал, чиято грижа е бързо и качествено обслужване на всеки пациент. В "Писанец" работят лекари специалисти по Клинична лаборатория, Микробиология, Вирусология, Паразитология, Трансфузионна хематология, Имунология, Oбща и Kлинична патология, ръководещи съответните диагностични лабораторни направления. Лабораторията работи с водещите медицински центрове в Пловдив и областта. Асортиментът на извършваните изследвания е значително голям, като цел е непрекъснато да се увеличава.

С новооткритита манипулационна обектите на "Писанец" в града по тепетата стават тринадесет. Отделно има още две манипулационни в Асеновград. Пълният списък с лаборатории може да откриете на сайта https://pisanec.com

Апаратурата, използвана в "Писанец", е на водещи фирми в отрасъла, последно поколение, гарантиращо високо качество и точност на изследванията. Извършва се задължителна периодична профилактика и подръжка от технически екипи на фирмите производители, отговаряща на международните стандарти за качество.

Работното време на манипулационната, която се намира на бул. "Александър Стамболийски" 35, е от понеделник до петък - от 07:00 – 15:00 ч.

Изненадите от лаборатория "Писанец" не свършват дотук. По случай отварянето на новата манипулационна, "Писанец" обявява безплатни изследвания до края на месец юли. Пациентите могат да се изследват за общ белтък и креатинин.

  • Изследването на общ белтък измерва количеството на протеините в кръвния серум. Албуминът и глобулинът представляват най-голямата част от протеините в организма. Тестът се използва като част от рутинните изследвания, но може да бъде използван и ако пациентът има неочаквана загуба на тегло, изпитва умора или симптоми на бъбречно или чернодробно заболяване.
  • Изследване на креатинин - изследва се наличието на креатинин в кръвта, затова самото изследване е кръвно. За целта се взема сравнително малко количество капилярна или венозна кръв, от която се отделя кръвния серум за самото тестване. Като индикация за наличието на здравен проблем се считат само повишените стойности на креатинина. Резултати с ниво на креатинин под минималните референтни стойности са редки и не се отчитат като тревожни.

Трябва да знаете, че безплатните изследвания ще се извършват само в новооткритата манипулационна. Заплаща се само такса за обработка на биологичен материал и екарисаж.

За посочените изследвания, които ще се предлагат безплатно до края на месец юли, е препоръчително да се направят сутрин на гладно - това означава, че не трябва да сте приемали храни и напитки. При посещението си всеки пациент получава уникален идентификационен баркод номер, гарантиращ дискретност и съответствие между пациент и резултати. Работи се със затворена система за вземане на кръв, осигуряваща безопасност, както за пациентите, така и за работещия персонал. 

Резултатите от направени изследвания могат да се получат по различни начини:

  • онлайн (24 часова услуга, която е изключително удобна за пациентите, тъй като спестява време);
  • както и на място.

Редовните изследвания за възрастни са един от най-важните начини да поддържаме цялостното си физическо благополучие, затова не пропускайте да посетите новата манипулационна на "Писанец" и да се възползвате от безплатните изследвания.

За контакт:

Лаборатория „Писанец”, централа - Пловдив, ул. "Петко Д. Петков" 23

Тел. 032 263 363

https://pisanec.com

https://www.facebook.com/pisaneclaboratory