Новият авангарден жилищен комплекс в Пловдив на PIMK Build  - „Западен 3” ще има ново  име, което ще отговаря на визията, архитектурата и местоположението му.  Кръстникът му пък ще получи новия iPhone 11 Pro Max.

В края на януари компанията обяви, че искат пловдивчани да изберат име на третия комплекс, който строи в район „Западен”.  От над 1500 гласували, комисия от общественици и архитект, селектира три имена:

1.GREEN GARDENS

2.PİMK CİTY

3.GREEN WEST PARADİSE

След приключилото гласуване, кое от трите имена предпочитат, пловдивчани избраха:  GREEN GARDENS, за който гласуваха повече от половината участвали в анкетата.

Големият късметлия, който грабна наградата  е Радка Кюртова. Преди нея седем души бяха изтеглени и получиха  СПА уикенд за двама в 5-звездния хотел „Двореца” във Велинград.

„Честито на печелившата, Радка Кюртова! Нейната награда ще бъде дадена в средата на април, предвид извънредната ситуация в момента. Очаквайте видео от даването на наградата!  Скоро пък ще бъде обявено и новото име на новия авангарден комплекс, съчетаващ зеленина, лукс и достъпни цени”, обявиха от компанията.

Уютен дом, който е сред зеленина, фонтани, детски площадки в най-предпочитания район Пловдив на изключителна цена! Да, това е възможно с офертата на PIMK Build за новия си комплекс в най-зеления район на Пловдив - „Западен”, който е трети поред в района.

Информация за комплекса – вижте ТУК

Направиха първа копка на жилищния комплекс в Пловдив, съчетаващ зеленина, уют и достъпни цениPIMK Build продължават с авангардните си проекти в най-зеления район на Пловдив