Aurora Residence включва четири жилищни секции, подземен и надземен паркинг с паркоместа и гаражи, озеленени площи с обособен детски кът и места за отдих, както и специално проектирана лаундж зона , разположена на партерния етаж,

Комплексът е ситуиран в квартал Гагарин, в непосредствена близост до основни пътни артерии, търговски структури, детски градини, училища и паркове.

В него от компанията инвеститор – City Properties, са подготвили за бъдещите новодомци богат избор от светли двустайни жилища, отличаващи се с функционалност, до просторни и елегантни апартаменти с четири спални, които са подходящи за купувачите, търсещи по-голяма площ и простор. По този начин Aurora Residence разкрива огромно поле от неограничени възможности за постигане на мечтата на всеки от нас за съвършен дом, в който да създаваме спомени и да го изпълваме със смях.

Аурора Резиденс ще предложи и едно съвсем иновативно за пазара в Пловдив решение – а именно специално обособена лаундж зона на партера, чиято цел е да приканва за срещи с приятели на чаша чай или кафе, както и за почивка в обособените места с мека мебел. Всичко това ще се обогати и с обособяването на удобен работен кът с достъп до интернет и възможност за работа в непринудена обстановка, превръщайки пространството във вълнуващо допълнение към общността на Aurora Residence и задавайки нови стандарти за жилищната среда.

Идеята на ивститора е комплексът с всеки свой детайл да създава непрекъсната линия на функционалност и естетика, които са в основата на концепцията за атмосфера, изпълнена с енергия, насочваща човек към личния му живот, семейството и приятелите.

Специално внимание е обърнато и при оформянето на външните пространства, които са създадени в хармонична връзка с околната среда и предназначени за хората, стремящи се към високо качество на живот в динамиката на градската атмосфера.  Богата паркова среда с меки, овални линии и обособен детски кът във вътрешния двор  вдъхновяват споделените преживявания и са отлична предпоставка за живот на ново ниво, в който акцент са хубавите емоции и моментите, които си струват!

В основата на концепцията за създаването на Aurora Residence e оформянето на  уникална социална среда, в която общуването и контактите са неотменна част от общността. Лаундж зоната на партера, със своя уютен дизайн и мека мебел, приканва живущите в комплекса и техните гости и приятели да се събират за срещи и непринудени разговори. Специално обособеният работен кът с достъп до интернет също така предоставя възможности за нови запознанства и професионални връзки в спокойна и неформална обстановка. Озеленените площи и детският кът предразполагат към споделени преживявания и игри, създавайки място, където семействата и съседите да изградят трайни връзки и да споделят важни моменти. В Aurora Residence всеки детайл е проектиран така, че да стимулира социалното взаимодействие и да насърчава създаването на една сплотена и динамична общност.

Комплексът ще разполага с изградена система за видеонаблюдение и контрол на достъпа, с цел осигуряване на спокойствието и сигурността на собствениците.

От City Properties дават възможност за в които директно може да си пренесеш багажа и да се наслаждаваш на удобствата на собствен дом и социална среда.