Аква йогата или т.нар. Съп йога (SUP – stand up paddle board yoga) представлява практикуване на йога върху дъска във водна среда. Тя може да бъде практикувана както в басейни, така и в пристанища, езера и заливи. Този вид спорт ще подобри значително Вашите йога умения, защото изисква повече сила, баланс и фокус.

Дори вече да практикувате йога, Аква йогата ще бъде съвсем ново предизвикателство за вас – когато сте върху дъска във водата ще се наложи да бъдете изцяло фокусирани върху действията си, за да поддържате дъската стабилна, когато сте в определена поза или превключвате между такива. По този начин ще усъвършенствате техниката си на изпълнение в залата и ще активирате мускули, които обикновено не са активни при практикуване на този спорт извън водна среда.

Ползи:

➡️ Подобрява техниката ви на изпълнение на йога позите

➡️ Активира повече мускули по време на тренировка

➡️ Подобрява техниките на дишане

➡️ Повишава вашата гъвкавост

➡️ Драстично подобрява баланса

➡️ Повишава вашата енергия

➡️ Подобрява сърдечната дейност и циркулацията на кръвта

Koй ще бъде вашият йога инструктор?

Запознайте се с Весела. 

Веси е инструктор по йога и сертифициран кинезитерапевт, с над 8 години практика в едно от най-слънчевите места в света – Хавай. Тя притежава Бакалавърска степен по кинезиология и рехабилитационна наука с фокус в областта на здравеопазването и науката за ученията в Университет на Хавай в Маноа и множество други дипломи в сферата на йога обучението.

Тя е изключително ентусиазиран треньор, който ще ви очарова с позитивната си енергия. Със своя дългогодишен опит в чужбина, тя без съмнение ще допринесе към вашите йога умения.

Какво е нужно да си носите за тренировка?

➡️ Шапка за плуване

➡️ Бански костюм или шорти

Кога и къде се повеждат класовете?

➡️ Класовете се провеждат в град Пловдив, Спа Център Гранд, (в Гранд Хотел Пловдив) ул. Златьо Бояджиев 2.

➡️ Всеки понеделник и сряда от 10:00 до 11:00 часа от 07.03.2022г.

Първите две тренировки на 07.03.2022г. от 10:00ч. до 11:00ч. и на 09.03.2022г. от 10:00ч. до 11:00ч. са напълно безплатни, при предварително записване на 032 934 343! Побързайте, местата са ограничени!

Каква е цената?

Цената на единична тренировка е 25лв. (включва 1 час тренировка по Аква Йога и ползване на цялата термална зона на Спа Център Гранд, която включва: солна стая, парна баня, сауна и джакузи.)

Цената на карта за месец с 8 посещения е 160лв.  

Цената на карта за 12 посещения в рамките на 2 месеца е 210 лв.

За записвания и повече информация: 032 934 343

Побързайте, местата са ограничени!