Инвестицията в любов е най-добрият избор, който можем да направим в условията, които светът ни предлага последните години.

Всичките ни мечти – за пътуване, за почивка, да зарадваме близките ни с мечтания подарък изискват освен нашата целенасоченост, така и необходимото финансиране. Не отлагайте своите мечти, защото правилният момент никога няма да настъпи. Вие трябва да го създадете!

Колко пъти сте гледали снимки от впечатляващи острови от тайнствени кътчета по целия свят и сте си представяли вие да сте там? За съжаление, не всеки от нас може да отдели необходимите средства от бюджета си и да сбъдне тези мечти. Има по-важни разходи – за сметки, за храна, за курса на детето или за смяна на гардероба. Как да успеете да организирате разходите си и да сбъднете мечтите си?

В помощ да споделим моменти на щастие с любимите ни хора, кредитната компания Ferratum България дава не само възможност бързо да се сдобием с нужните средства, но и организира специална кампания, в края на която 10 късметлии ще се сдобият със скъпоценни награди.

 „24 карата любов“ е възможност да получите необходимо финансиране под формата на бърз кредит и да спечелите едно от 4 златни кюлчета по 10 грама 24-каратово инвестиционно злато. Подаръците, които клиентите на Ferratum ще могат да получат, включват още 3 ваучера за SPA пакет за двама с две нощувки, вечери, масажи и вино в Сандански, както и 3 безвъзмездни кредита за суми до 6000 лв.

За да бъдете сред потенциалните печеливши, трябва да сте усвоили кредит от Ferratum до  3 април 2022 г. За раздаването на награди няма значение какъв точно е кредитът или кога е получено одобрение за него. Единственото условия за включване в кампанията „24 карата любов“ е потребителите да попълнят промо кода FERRATUM24 за участие.

Тегленето ще се състои на 6 април, а със спечелилите участници ще се свърже представител на Ferratum, като по този начин ще бъдат уведомени за наградата.

За финансиране на мечтите ви и баланс в разходите на семейството има различни варианти, които можете да изберете, за да се чувствате сигурни в бюджета си.

Ferratum предлага много различни варианти за кредитиране, включително най-необходимите инструменти в напрегнатото ежедневие - „Заем до заплата“ и „Кредит на вноски“. Чрез „Заем до заплата“ всички, които изпитват затруднения, могат да се възползват от сума до 1000 лв. с краен срок на връщане до 45 дни. Най-голямото преимущество на тази възможност обаче е, че първият кредит на всеки потребител е с 0% лихва за срок до 30 дни. Другата опция за „Кредит на вноски“ дава възможност да се възползвате от 6000 лв. и да ги върнете в диапазон от 2 до 18 месеца. Всички кредити могат да бъдат заявени и одобрени онлайн, което улеснява много процеса по кандидатстване и получаване на нужните средства незабавно.

Кредитът не е просто необходимост за задоволяване на основни нужди. Това е възможност да подарите на близкия си мечтан подарък. В крайна сметка не е ли това най-добрата инвестиция? Да превърнете кредита в инвестиция в любов, в създаване на значими спомени и осъществяване на съвместни мечти.

Именно заради това от Ferratum дават възможност всеки сам да избира сума и срок за погасяване на кредита си, а междувременно да бъде сред възможните печеливши на атрактивни награди. Участието в „24 карата любов“ спомага да споделите повече емоционални мигове, да подарите нежност и грижа на своите близки и да инвестирате в най-специалните хора – тези, които ви обичат.