Мария Димова твърди, че шофьор на джип е налетял на бой на нея и майка й след направена забележка, пише glasnews.bg.

Жената направила забележка на шофьора затова, че той е блокирал улица с возилото си в района на "Лозенец" в София. След това, по думите й, шофьорът на BMW-то е проявил агресия и налетял на бой с истерични викове "Мърши, ще ви смажа!".

"Не бях чувала, че може да запушиш улица за малко. Има разлика между това да спреш на аварийки на тротоар или друго неуместно място “за малко” и да блокираш цяла улица. Пичът си седеше с кафенце и цигарка на лафче с някой друг. След като го помолих да мръдне, за да мина, започна да псува мен и майка ми и да ми налита на бой", написа Мария Димова във Фейсбук.

В коментарите под публикацията Росен Бонев написа, че за товаро-разтоварни дейности е допустимо да се блокира улица, но определя като недопустимо поведението на водача.

"Нямаше товаро-разтоварни дейности. Човекът си пиеше кафенце с цигарка със съсед и си лафиха най-спокойно. И да са си предали нещо, е било преди раздумката, която аз заварих", така Мария отговаря на Росен. 

Други потребители на социалната мрежа написаха, че е трябвало жената да сигнализира за поведението на водача на тел. 112.

"Всеки ден човечността се загубва...", добави Георги Стан.

Припомнете си, че днес Ви показвахме как агресивен шофьор в Пловдив троши прозорец на бус, докато шофьорът е вътре, а само преди дни мъж откри стрелба и рани двама души при спор за паркомясто в града под тепетата.