Пловдивчанка редовно окупира две потенциални паркоместа с колата си. Всичко това обаче тя върши с умисъл, оплакаха се нейни съседи. Ситуацията се реализира на ул. „Петрова нива“ в кв. Южен.

Дамата притежавала няколко автомобила. За да си запази място за тях, жената нарочно паркирала по средата на две места. Поведението ѝ е изключително некоректно, коментират други шофьори, които разчитат на това да паркират на улицата си.

„Това си е неправомерно присвояване на обществени площи. Информирал съм всички институции, но все още развитие няма.  По някаква причина тя вярва, че има право да си “резервира” обществени части от улицата, за да могат да са и 24/7 на разположение“, заявява засегнат пловдивчанин.

По негови думи в района на улица „Петрова нива“ трябва да бъдат паркирани автомобилите на живеещи в две кооперации и няколко къщи.

„Намираш се в град и трябва да се спазват определени социални норми. Госпожата обаче не подлежи на нормален диалог и за нещастие не можем да намерим начин да ѝ се обясни така, че да ни разбере“, завява разочаровано пловдивчанинът.

Потърпевшият разполага и с клип, предоставен до медията ни, в който личи арогантното отношение на дамата. Запитана защо процедира така, тя отговаря „Ами пазя си място, много добре виждаш какво е на улицата“. Пловдивчанинът ѝ отговаря, че именно това е причината да ѝ се прави забележка, но отговорът на жената го изненадва - „Който превари“.