Семейството на певицата Веси Бонева все още влиза през прозорец в дома си в Коматево. Това споделя тя пред TrafficNews, като добави, че към момента няма развитие по отношение нелепото положение, в което са поставени от близо 8 месеца.

Делото по казуса със съседа им Илия Елкин ще се разглежда в края на месец февруари, когато те очакват да получат справедлив процес. Но дотогава пловдивчанката е принудена да живее в София, далеч от своята майка и сестра.

„Майка ми направи ремонт на етажа от къщата с идеята, когато двете със сестра ми родим, да поживеем малко при нея, за да ни помага и да преживяваме тези първи и най-съкровени моменти заедно. Това, за съжаление, е невъзможно, няма как да влизаме в родната ни къща през прозорец с новородени бебета. Разделени сме“, споделя Веси Бонева.

Припомняме ви, че спорът на бившия заместник-шеф на Съдебна охрана Илия Елкин с Венета Бонева-майка на певицата засяга пространството около къщата им.

Очаквайте подробности по развитието на делото в TrafficNews!

Абсурд в Пловдив! Певицата Веси Бонева влиза в дома си с бебето през прозорец заради съседски спорНелепата ситуация се разиграва в дома на певицата в Коматево