Млада жена с дете на ръце съвсем съзнателно хвърли мокра кърпичка в терариума на нилския крокодил Хектор в Природонаучния музей. Това се е случило вчера в 11.08 ч., а камерите са заснели действията на жената. Тя влиза в компанията на мъж и по-възрастна жена. Спират се пред терариума и гледат влечугото. След което жената, държейки детето в ръцете си, вади мокра кърпа и без дори да я използва, я пуска при Хектор. След това триото възрастни се отдалечава и гледа как крокодилът се опитва да погълне кърпите.

"За щастие, кърпите не бяха погълнати, но ако крокодилът бе погълнал неразградимите мокри кърпи, това би могло да доведе до неговата смърт. Умоляваме ви да не допускате подобно поведение, защото не е образователно и поставя в риск живата експозиция на музея", призоваха от музея и пуснаха видео.

Подобно поведение на възрастен човек, вероятно с претенции, показва, защо като пораснат децата трошат кошчета, пейки и вандалстват из града. Неадекватна е и реакцията на другите двама възрастни, които наблюдават ситуацията с нескрит интерес.  Очевидно, преди да възпитават децата си, някои родители също трябва да минат ускорен курс по възпитание. 

Само с очила не става!

 ВИДЕО вижте ТУК