Тубите, предназначени за „капариране” на безплатни паркомясто, излизат постепенно от мода. Пловдивчани явно осъзнаха, че те са остаряла алтернатива и лесно се местят, а това значи, че бързо може да останат без скъпоценното си място за паркиране, което са извоювали със зъби и нокти от някой съсед. Една дама от Пловдив обаче надмина всички „изобретатели” и изтипоса големия си джип „Ауди”, така че да запази поне две места, които по-късно да използва. За това редовно своеволие, сигнализира читател до TrafficNews .

Той разказа как дамата , чийто собственост е луксозното возило, си позволява в междублоковото пространство на паркинга на бул. „Васил Априлов” № 86 да заема две места напълно безлплатно и незаконно , за да има вечер къде да паркира другия си автомобил.   Нашият читател разказа, че въпросната разполага с още едно возило и при всяко излизане паркира „Аудито”-напречно, за да си пази мястото, когато се прибере. В сигнала се допълва, че към момента „Аудито” се ползва под предназначение на „скоба” , за да се пази мястото за другия автомобил с марка „Нисан” .

Ядосани , съседи за залепили иронична табела на стъклото й, но без резултат.

Толкова е нагла явно,че въпреки залепената голяма табела на предното й стъкло, с ироничното съдържание "Най-добрия съсед", тя го е приела за комплимент и продължава да го прави постоянно.Това се казва нагъл индивид", ядосано заяви читател.

 Читателят ни отправя апел за повече наказателни акции, за да може шофьорите да се научат, че дори да лиспват места за паркиране не може да се гази закона.