Изстрели от пистолети- това най-често може да се чуе в ромската махала Столипиново. Нестандартните забавления на живеещите там младежи не спират да се разпространяват в любимата им интернет платформата Тик-Ток. За поредното опасно нарушение сигнализираха до медията ни, като наш читател изпрати видео, заснето на  ул. „Грамос”.  На него се вижда как група млади момчета вървят, сякаш се намират в екшън филм, а един от тях стреля във въздуха. На кадрите се забелязва още, че момчетата се намират около жилищни сгради и това е изключително опасно, както за живеещите там, така и за самите тях. На края на запечатаната постъпка те заявяват, че са горди със себе си.

Видеото е публикувано в профил с никнейм „yasar korkmaz”, който вероятно е и участник в безумното изпълнение. Тик-Тока е качен преди 7 дни все още не е изтрит от въпросния акаунт.

Подобни своеволия в махалата не са прецедент, както и употребата на оръжия на улицата. Преди година TrafficNews съобщи за поредица от скандални постъпки на наследниците на известния барон от Столипиново – Асан Кучкаря -Серкан,Енвер и подвизаващият се с прякора – Борис Вин Дисел. Още тогава те демонстрираха в социалните мрежи тяхната пълна безотговорност и чувство за безнаказаност, като публикуваха клипове, на които се виждаше как използват оръжия просто за забавления.

Първият заснет такъв бе на Борис Вин Дисел, на който се виждаше как стреля от колата във въздуха, а покрай него видимо се показваха жилищни сгради. Вторият клип беше от „бизнес центъра” на Асан Кучкаря, който се намира на улица „Крайна”. На него се виждаше как по-големите му синове се забавляват на местни ритми, а в един момент Серкан взима два пистолета, на които им изпразва пълнителите. Това се бе случило покрай десетки празнуващи, сред които и деца. Сега очевидно младежите стремглаво се опитват да подражават на баронските синове. Медията ни очаква реакция от институциите, тъй като извършителите от клипа застрашават човешки животи. Не е ясно дали оръжието, с което стрелят е законно притежавано и ако не е , то трябва спешно да бъде иззето.

Кадри от видеото, с което TrafficNews разполага: