Пресаташе удари журналистка край Пловдив, Бойко Борисов го смъмри СНИМКИ

Тежестта на замаха била причинена неволно

18.08.2018 16:15 18194 2
Пресаташе удари журналистка край Пловдив, Бойко Борисов го смъмри СНИМКИ

Разглеждането на могилата гробница край Пловдив беше белязано от грозен инцидент. Любомир Методиев от пресслужбата на Министерски съвет посегна и удари в ръката журналистка. Коресподентката на национален всекидневник била в близост до мъжа и правила снимки на могилата, а той пожелал да не бъде сниман и тръгнал да посяга с ръка с метален микрофон. Това довело и до удара по жената. 

Борисов впечатлен от най-голямата могила на Балканите, изтъкна значимостта на Пловдив СНИМКИПремиерът дойде в Маноле, за да се запознае с историческото откритие на Малтепе

По време на инцидента премиерът Бойко Борисов е разглеждал археологическите разкопки, но разбирайки за случилото се на метри от него е отправил сериозни забележки към Методиев и му е наредил да се извини на колежката си незабавно. Доста по-късно репортерката е получила писмено съобщение със следното съдържание: 

Техно колеги, присъстващи на сцената, поясниха, че Методиев е нервничил и непрекъснато  е настоявал журналистите да не бъдат допускани до върха на могилата. Пред премиерът посегналият служител се оправдал, че микрофонът изхвръкнал от ръката му и силният удар е пречинен неволно. 

 

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
2 Коментара
Сортирай по
коментар

Kosio kostov 18:31, 20.08.2018

СМЪРТ ЗА БОКО МЪРШАТА

Oтговора0
коментар

сашо 02:01, 19.08.2018

Уво за този хулиган!

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина