Лек автомобил вече 2 месеца си стои паркиран на бул. "Източен" в посока "Мак Доналдс", алармира възмутена читателка на TNS.bg. Колата е буквално зарязана на булеварда и нито снегът, нито снегорините, нито въобще движението по натовареното трасе очевидно не занимават собственика й.

Човекът вероятно е зает с доста по-възвишени въпроси от тези пречи ли на движението, пречи ли на почистващите фирми да изринат снега, който пък пречи на шофьори и пешеходци, и пр. "дребнавости". С широка ръка и сърце собственикът е оставил возилото си да се оправя само сред суетата на пътя.

"Преди време му беше сложена лепенка за неправилно паркиране, след снеговалежа снегорините го заобикаляха, но колата продължава да е там!", направо се диви нашата читателка. А ние не се учудваме особено - има такава порода хора, за които целият свят се върти около тях - какво значение имат останалите?...

Вижте изоставения автомобил и ако някой познава собственика му, не е лошо да го сръчка. А междувременно напомняме, че в този град има и паяци. Май е време да налазят...

*След като публикувахме статията, собственикът сам се обачи в TNS.bg - коментарът му вижте ТУК

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

Още новини четете ТУК

TNS.bg