Лъскав автомобил блокира един от входовете към парк „Рибница”. За това сигнализира читателка на TrafficNews, която е преминавала от там с бебешка количка. Това е поредният водач, който демонстрира шофьорските си умения, но в този си стремеж затруднява част от хората, минаващи от там изключително много.

Водачът на червеното БМВ не е сметнал за нужно да се съобрази с пешеходците и да осигури поне малко пространство, през което хората да преминават и е паркирал в зелените площи точно до зала „Строител”.

„Изключително трудно преминах с количката, а за хората в инвалидни колички, това е напълно невъзможно, освен ако няма някой , който да им помогне. Паркирането му е безумно, всеки ден виждаме подобни неадекватни примери, няма ли кой да ги глоби?”, пита жената.

В близост до залата има два огромни паркинга, като единият от тях беше изграден наскоро. Въпреки това водачът не е сметнал за нужно да паркира на предназначените за това места, а е изтипосал автомобила си в тревата, блокирайки входът към парка.

Само преди няколко седмици друг водач направи абсурдна маневра в района и отново паркира в близост до входа. Водачите ежедневно пренебрегват правилата за движение, като това е само поредния случай, който го доказва. 

Шофьор пренебрегна правилата за движение и направи безумна маневра в ПловдивПостъпката му изнерви минувачите