Продължаваме с поредицата материали за неправилно паркирани в центъра на Пловдив автомобили, които всекидневно стават причина за недоволство сред гражданите. В много от случаите водачите на въпросните возила дори не се замислят, че постъпките им не дават добър пример, особено ако това е в нарушение с основни и елементарни правила за градска среда.

"Явно в Пловдив всеки може да паркира където си поиска. Не важат правила и знаци", написа до редакцията на TrafficNews пловдивчанин. Който си задава въпроса дали това е "стоянка" за такси или пакринг. В случая читателят ни споделя, че в района, където е забелязал тази нередност е липсвало служители на Общинска охрана и полиция, които да предприемат съответните действия срещу нарушителите.

Обособената "паркинг-стоянка" се намира на алеята в подножието на Младежкия хълм, в близост до бензиностанцията. Част от природен парк, в който е забранено влизането на МПС, възмущава се нашият читател.

Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg