Полицията установи джигитът,  шофирал с бясна скорост по второкласен път край Пловдив. След материала на TrafficNews, младежът е открит от униформените от Стамболийски и спрямо него ще бъде взето административно отношение.

Припомняме, че водач се похвали с безрасъдно шофирани в социалните мрежи. Клипчето е било публикувано в социалните мрежи преди ден, а на него ясно се вижда, че управляваното возилото е вдигнало почти 150 км/ч.

Водачът е бил с негов приятел, като последният е автор на видеото. Акцент на кадрите е километражът, който показва скорост от близо 150 км/час. Действието се развива на пътя Пловдив – Пещера, в района на село Йоаким Груево. 

Опасно и безотговорно! Джигит фучи с бясна скорост по "Пътят на смъртта” край ПловдивМладежът от Стамболийски се похвали в личният си профил

Медията ни научи от жители на Стамболийски, че шофьорът на мощното БМВ се казва Йордан и е от Стамболийски. Наши читатели разказаха още, че младежът има книжка едва от няколко месеца. Той няма професия с високи доходи, но въпреки това се хвали със скъпи возила. Нещо повече – в един от сайтовете за търговия с автомобили, той е публикувал обява, че продава БМВ за 77 хиляди лева. До преди това той е управлявал мерцедес, модел МЛ.

Авторът на клипа – Асен е известен с прякора Бахамата. Той също е от Стамболийски и споделя същата страст като приятеля си относно немската марка.