Пловдивски майка редовно заварват любимата площадка на децата им в ужасяваща мизерия. Възмутени,  те сигнализираха до TrafficNews, за да разкажат как група тийнейджъри смятат, че локацията, намираща се в Мараша, е обществена тоалетна и редовно се изхождат на нея.  

По думите на майките,  групата  младоци явно си правят сбирки на площадката- "Къщата на Тошко Африкански" , изхождат се по голяма нужда и ,за да може вандалщината да бъде по-голяма, тийнейджърите размазват всичко по пързалката и се забърсват със забравен детски суитчър, който оставят по средата на парка. Родителите допълниха, че постоянно се натъкват на тази гледка и децата им не могат да играят, защото всичко около съоръженията е заобиколено от бактерии.

На практика този парк става неизползвам заради постоянните гнусни изяви на групата от  младежи, заявиха още майките. Те настояват някоя от отговорните институции да се самосезира и да се преустановят тези действия, за да може парковете да се ползват под предназначението им.

Просто възмутително поведение!!!! Сега ние се чудим как да държим малките деца, далеч от площадката! Сега трябва родителите на тези деца да дойдат и да ги накарат да си почистят!!!!” Написа до медията ни възмутена майка.