Двоен стрес е изживяла Емилия Григорова по време на земетресението, което разлюля Пловдив и региона вчера. След като усетила труса, пловдивчанката излязла притеснена от блока си и седнала на пейка пред блока. Докато се окопити от случващото се обаче, оттам минал патрул на полицията и Емилия се сдобила с акт.

„ЗАБРАНА ЗА ЗАМЕТРЕСЕНИЕ!!! Не знам точно как да опиша ситуацията в, който попаднах днес! Заради това, че по време на земетресението в Пловдив слязох на пейката пред блока, ми беше съставен въпросният акт с обяснението, че не е трябвало да сядам, а да се разхождам! Абсурдите нямат край!”, написа в социалната мрежа жената.

Пред репортер на TrafficNews тя уточни, че е била без маска. „Това беше няколко минути след земетресението. На мен всичко ми трепереше, затова седнах на пейката пред блока сама. Отговорът им беше, че трябвало да се разхождам, а не да стоя, дори да не ми е добре”, обясни жената.

Очакваме становището на полицията по този казус.

Припомняме, че друг пловдивчанин бе сред последните глобени заради липса на маска.

Пловдивчанин е един от последните глобени заради липса на маска! Ще му отпадне ли глобата?Той е санкционират само два часа преди заповедта на здравния министър