Напоследък саморазправата на улицата достигна нови върхове у нас. Все повече хора смятат, че могат да вземат "нещата в свои ръце", когато се сблъскат с някаква нередност или несправедливост от тяхна гледна точка. От вдигнати чистачки до убийство на шофьор, прегазил дете... вече се нагледахме на всичко. Само че едно е да вдигнеш чистачки на неправилно паркирал, съвсем друго е да му пукнеш гумата. Едното е предупреждение, другото е игра с човешкия живот, пише glasnews.bg

За такъв случай сигнализира Митко Янев от Пловдив. Ето неговия разка:

"Здравейте, качвам този пост с цел да предпазя хората да не се случват такива неща в ежедневието ни. Днес ще ви покажа един възрастен господин, който явно обича да пука гуми на хора спрели до него.

Пукането го направи с малко шило и явно господинът не разбира, че по този начин може да заплаши живота на цяло семейство, тъй като гумата спадна бавно. След няколко часа беше на джанта, хората от гумаджийницата ми споделиха, че това е нарочно направено и връщайки видеорегистратора ми, господинът се показа как с лека ръка ми пука гумата.

Възрастен мъж на видима възраст около 50 си играе с човешкия живот, явно смята, че квартал Каршияка е негов и може той да решава кой, къде и как да спира, като пука тук таме някоя друга гума. Вижте колко обиграни движение, оглеждане, вдигане на багажник, личи си, че не му е за първи път.

Със сигурност не съм първият човек, който си е изпатил от този господин, но този път имаше лошия късмет да се види как го прави."

Виже видеа от ситуацията, публикувани от пловдивчанина: