Дрифтенето и шофирането с висока скорост по булеварди и улици в града под тепетата продължава. До медията ни многократно са достигали сигнали от граждани, ставали свидетели на дрифт на живо или са засичали как псевдо дрифтърите се хвалят с действията си в социалните мрежи. Най-много клипове се публикуват в платформата Tik- Tok, където наш читател е забелязал поредния такъв клип.

От предоставеното до медията ни видео се вижда как водач с потребителско име “naydenovvvvv”  снима как шофира автомобила си БМВ с висока скорост в различни точки на града. В един от клиповете действието се развива на бул. "България", където километражът показва скорост от 150 км/ч. Друг клип път е заснет на Карловско шосе в посока магистралата, където километражът стига 120 км/ч.

Подобни действия се развиват обикновено в късните часове на деня. От клиповете се вижда как мъжът се движи и на моста на Адата и други места в града, където изглежда без никакви опасения водачът форсира автомобила си и гордо снима постъпките си, които публикува след това в профила си.

Въпреки множеството глоби налагани от органите на реда, въртенето на гуми не спира и контрол от страна на полицията също няма.

@naydenovvvvv #editing #video #car #bmw #drive #bulgaria #bulgarian #night #roadtrip #speed #police #foryou #foryoupage #fyp #duet #viral #trending #funny #music #followme #diesel #3000 ♬ Euphoria - Galena