Пловдивчанин реши да последва примера на живеещите около КАТ и да изхвърли отпадъците си насред улицата. За тази постъпка сигнализира читател на TrafficNews, който е възмутен от ситуацията, а въпросът, който той отправя към нарушителя е-  защо това се случва?

Читателят ни разказа, че абсурдната ситуация се е разиграла в околността на КАТ, близо до бул. „Васил Априлов”.  Мъжът е спрял возилото си около 7 часа сутринта и очевидно е преценил, че щом всички трупат отпадъци и създават импровизирани сметища,  той трябва да се включи и да допълни сътворената мизерия.

По думите на възмутения пловдивчанин, след като паркирал, шофьорът е отворил пълния с отпадъци багажник и съвсем спокойно  започнал да разтоварва опаковки и други боклуци в рамките на няколко минути. След това спокойно се е качил в автомобила и  потеглил. Вероятно мързелът на водача е надделял над това да бъде отговорен гражданин. Нашият читател предполага, че се касае за автомобил, който е фирмен и е собственост на магазин или помещение за хранителни стоки.

Медията ни се надява контролът свързан с този проблем да се засили, за да не създаваме сметища и да замърсяваме града!