Пищна тридневна сватба с всички й екстри си спретнаха роми. Празненствата вървят така, все едно нищо не се е случило, а светът не е световна пандемия, а Европа под локдаун.

От живи включвания на участници в забавата се виждат десетки участници в сватбата – някои поканени, други просто зяпачи, но едно е сигурно – хората на празненството са безчет по улиците във въпросното населено място.

Купонът е започнал още вчера с кючеци в домашна обстановка, а днес явно е била кулминацията. На улицата пред къщите и блоковете са разпънати няколко големи маси, а на тях се лее алкохол, до тях булката върти кючеци пред погледа на множеството, а по време на първия танц роднина на младоженците ги обстрелва с банкноти. С други думи всяка една заповед на здравния министър се вижда, че е погазена.

Припомняме, че няколко дни в Столипиново имаше редица празненства. Първо многолюден купон с кючеци,  фанфари и  5  музикални колони се състоя на ул. "Острец", а ден по-късно действията бяха на улица „Елба” където се празнуваше раждането на бебе.

Кючеци в чест на бебе се вихрят в Столипиново, полицията ги разгониПразнуващите на улица "Елба" показват с гордост лайфове в социалните мрежи

Полицията в Пловдив спря ромска сватбаСватбарите се разотидоха