Неволите на десетки пловдивчани, живеещи в Кършияка, в района на улица „Порто Логас” продължават. Читатели на TrafficNews ни сигнализираха,че днес цял ден са били без вода, а за капак две тръби са се пръснали на улицата. В момента всичко на улицата, кръстена на гръцкото пристанище,е под вода.

„Цял ден нямаме вода, сега и това – кой знае, кога ще го оправят”, възмущават се пловдивчаните.

Това се случва дни след материала на TrafficNews, в който ви разказахме за неволите на хората там. В началото на улицата две седмици зееше огромен изкоп, а от него извираше фекална вода. Причината бе, че една от бригадите си е тръгнала от обекта и нямаше кой да работи там. На следващия ден строителите са започнали работа,  но няколко дни по-късно – вече има нови аварии.

В същия ден тогава в другия край на улицата, която се готвеше за асфалтиране се спука тръба и водата заля „Порто Лагос”, няколко дни по-късно – пак е налице същият проблем.

Кършияка ми е Гърция! Вода се лее на Порто Лагос, огромен изкоп с теч стои със седмициДокато пловдивчани се чудят защо никой не работи по улицата им, на другия край – спукаха тръба