Опасният вехтошар, който рискува живот си и този на десетки шофьори по булевард „Александър Стамболийски” , отново създава главоболия на водачите в Кючук Париж.

Както TrafficNews разказа преди по-малко от месец, бутайки количка, пълна със стари железа, мъжът се впуска в екстремни ситуации по шосето.

От близо година пловдивчанинът събира боклуци в района и по един и същи маршрут ги връща в пункт за скрап на Кукленско шосе. Читателят на медията ни разказа още, че понякога вехтошарят без да се оглежда слиза на платното, за да пресече. 

Мъж рискува живота си и задръства пловдивски булевард, заради… количка със старо желязоКой трябва да вземе отношение?, пита гневен пловдивчанин

20 дни след материала на медията ни, 72-годишният мъж отново е забелязан по натоварения булевард. Мъжът продължава да бута натоварената си количка със стари железа, създавайки опасност на пътя.

Още тогава TrafficNews потърси за становище полицията в Пловдив. От ОД МВР заявиха, че многократно са получавали сигнали по случая и спрямо възрастния мъж е взимано отношение.

Явно предупрежденията на униформените не са стреснали вехтошарят, както фучащите покрай него коли.

„До кога трябва да се съобразяваме със този "Еколог".Ежедневно застрашава движението по пътищата. Никой явно не иска да вземе мерки. Ако стане до тежък инцидент е ясно, кой ще го отнесе – шофьорът”, коментира читател на медията ни.

Освен опасните маневри, 72-годишният мъж замърсява и шосето. Често метални фрагменти и боклуци се изсипват от количката му на асфалта и по тротоарите.