Огромна дупка е зейнала на кръстовището между ул. "Скопие" и ул. "Индустриална". За това съобщи възмутена читателка на TrafficNews.bg. Паветата в кръстовището отново са се измъкнали, което затруднява преминаващите шофьори.

Както се вежда от снимките, най-демонстартивно дупката е "обезопасена" с помощта на чувал. Нито дупката, нито чувалът обаче могат да бъдат забелязани от шофьорите във вечерните часове. Това създава предпоставки за сериозни инциденти, смята жената. 

Наш репортер потърси за коментар кмета на район "Южен" Костадин Язов, който заяви, че администрацията е запозната със случая и е предприела необходимите действия, за да възложи запълването на опасните дупки. Имам уверение, че това ще се случи до 2-3 дни, коментира Язов.

Припомняме, че в медията ни неведнъж са постъпвали сигнали за състоянието на улица "Скопие". Най-компрометирани са участъците на кръстовищата с улиците "Индустриална" и "Братя Бъкстон", където почти всеки месец има проблеми с извадени павета. Текущите ремонти, които извършва местната администрация, обаче са само временно решение.

 

 

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на административни нарушения в града.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg или позвънете на телефон 0700 10 248.