Мерцедес с немска регистрация блокира възлово кръстовището зад съдебната палата в Пловдив. Улица "Хан Кубрат" се намира съвсем близо до централната сграда полицията, но далеч от зоркото око на полицаите.

Възмутен читател на TrafficNews сигнализира за нередността, от изпратените снимки ясно се вижда, че колите се затрудняват при взимането на завоя, а преминаването на превозно средство с по-големи габарити на практика е невъзможно.

Случаят не е прецедент в района и ежедневно ставаме свидетели на подобни нарушения, в началото на седмицата униформени стриктно налепиха фишове на всички неправилно паркирани автомобили в района. Припомняме, че TrafficNews няколко пъти обърна внимание за превръщането на целия район около Пешеходния мост в паркинг, и то незаконен.

В края на септември месец след множество сигнали шефа на дирекцията на МВР в града старши комисар Йордан Рогачев разпореди специализирана полицейска операция срещу неправилно паркираните автомобили в Пловдив. Общо при акцията бяха установени 193 неправилно паркирали автомобили, съставени са 13 акта, наложени са 60 глоби с фиш, а 120 са със стикери за неправилно паркиране.