Майката на прободеният от случаен мъж тийнейджър разкри шокиращи подробности за минутите след случая. Нападателят невъзмутимо се е отдалечил, а раненият ѝ син потърсил помощ от изчакващите на светофара шофьори. След отказ първата помощ му е оказана в близкото районно управлени, пише bTV.

„Синът ми е отворил врата на кола и е казал: "Аз съм прободен. Може ли да ми помогнете?". По неговите думи хората от колата отговорили "Ние какво да направим?“. Раната е 6 сантиметра дълбока. За малко да засегне бъбрек. Много сме уплашени. Оттук-нататък аз ще се оглеждам постоянно назад, имам и по-малко дете“, споделя майката на нападнатото момче.

Припоняме, че по-късно нападателят , 29-годишен мъж, бе задържан в дома му, където посрещнал патрула с два ножа в ръцете. Обезвреден е веднага с електрошок. 

Районна прокуратура – Пловдив повдигна му три обвинения, за нанасяне на телесна повреда, за смърна заплаха срещу полицай и за притежание на наркотици, тъй като по време на обиск в дома му бил открит и кокаин.

Откриха кокаин в дома на мъжа, намушкал дете в Кючука и вилнял с ножове пред полицаиНа 29-годишният са повдигнати три обвинения от пловдивската прокуратура