Неадекватен мъж застраши живота си и този на водачите, хвърляйки се пред колите на булевард „6 септември” научи TrafficNews.

Около обяд младежът между 20 и 25 години буйствал и се държал неадекватно пред Областна управа. Той употребил много алкохол и се впуснал на пътното платно, скачайки пред колите.

Притеснени минувачи сигнализирали до Бърза помощ за мъжа. На място обаче екипът от лекарите се сблъскал с обиди и буйстване. Пловдивчанинът отказвал да бъде прегледан и продължил да се държи неадекватно. Псувал и се нахвърлял към минувачи.

Това наложило да бъде потърсена помощ от полицията. На място униформените успели да премахнат мъжа от пътя. Мъжът се разбунтувал, започнал да ляга по земята.

Оказало се, че пловдивчанинът е добре познат на органите на реда. Спрямо него са били подавани множество сигнали, отново за неадекватното му поведение и заплахи към шофьори.

Той отказвал да се качи в линейката, продължавайки да се търкаля по земята. Това наложило трима униформени да го успокоят и да го качат в патрулката. Полицейската кола и линейката потеглили към Центъра за психична помощ.

Медията ни научи още, че мъжът се казва Ангел и страдал от психическо заболяване. Отказвал да приема медикаменти, а употребявал алкохол. Той няма близки, които да се грижат за него.

Снимки: Забелязано в Пловдив