За пореден абсурд, премесен с дефицит на човечност и етика, сигнализира читателка на TrafficNews.bg

Майката се разхождала с децата си по Главната улица на Пловдив, когато силен дъжд нарушил планираната обедна обиколка. Лошото време хванало майката посред Главната, а тя съзряла навес пред магазин, където да защити децата си от валежа и да изчака пиковата вълна да премине. Същото строила и друга майка. 

Тогава обаче магазинерът зад щанда на магазина извикал на жените да се махат, защото му скривали витрината, а ако не го сторят щял да прибере тентата. Ето и пълния разказ на жената, която е възмутена от случилото се:

"Крайно разочарована съм от отношението на един продавач в магазин за gsm аксесоари. Магазинът се намира на Голямата Главна до голям магазин за дрехи. Около 14ч започна да вали силен дъжд, при което аз и друга майка, като двете общо сме с три деца /две от които в количка/, се скрихме под навеса на магазина. Продавачът се извика от вътре да се махнем от витрината. Ние му отговорихме, че сме се скрили от дъжда, което е очевидно и че сме се скрили заради децата. Неговият отговор беше, че ако не се махнем ще прибере тентата!!!

Това е снимката на господина и магазинчето. Това нормално човешко отношение ли е питам? През цялото време до него беше едно момиче продавачка, която само се хилеше..."

Не, не е. Не е нормално човешко поведение и се чудим възможно ли е търговският умисъл да засенчва всяка нормална логика, основана на хуманизъм?

Публикуваме снимката, която ни бе предоставена от майката:

От магазина обаче категорично отричат да е имало такова отношение. "Майката се държа грубо, изобщо не сме я гонили", твърди продавачът. Вижте позицията на управителя на магазина ТУК!