Когато няма място пред кафенето най-лесно е да паркираме на тротоара. Така разсъждават някои пловдивчани, които очевидно не се замислят, че възпрепятстват пътя на майки с колички и пешеходци. За поредната нагла постъпка на пловдивски шофьор, сигнализира читател на TrafficNews,  който живее в квартала.  Той се е натъкнал на абсурдната ситуация през неделната си разходна по бул. „Васил Априлов". При приближаване до кафене на булеварда, пътят му бива препречен от автомобил, който е запушил пътя на пешеходци. Така те са задължени да преминат през улицата, където минават автомобили, за да подминат наглеца. 

Читателят ни разказа, че явно е нямало място на пркинга на въпросното кафе и затова е взел решението да извърши нарушение с цената на това, че ще е по-близо до обекта.

„Такъв вид нарушения са безумни и шофьорите трябва да бъдат санкционирани. Аз как по точно да премина с детската количка?” Пише нашият читател.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg