Седмичната рубрика на TrafficNews.bg „Изцепки на колела” и тази седмица прелива от шофьори, „забравили” правилника за движение и кацнали къде ли не – на тротоар, кръстовище или разделителен остров.

Наглите постъпки подразниха пловдивчаните, които щракнаха наглеците в крачка. И те са не един или двама, а седем шофьори – затруднили движението, без да се интересуват дали пречат на някого.

Ето ги и нарушителите:

Първи в рубриката намира място умел шофьор, нарушил майсторски правилата за движение. Той успял да се шмугне с джипа си на тротоара, минавайки през уличната лампа и антипаркинг колчетата. Нарушението е на метри от мол "Марково тепе", където има и открит, и закрит паркинг, но явно на нашия герой му се е сторило далече...

Вторият шофьор нагледно илюстрира защо стават задръствания по пловдивските улици и булеварди. Пловдивчанинът е изтипосал аудито си насред кръстовище на улица "Данаил Николаев".

 Този пазарджиклия пък е взел разделителния остров на булевард "Марица" за паркинг! Е, не е... там не се паркира...

Ето и няколко "хубавци", решили да препречат тротоара с возилата си.

Снимката е заснета на улица "Скопие" в Кючук Париж. Шофьорът явно се е затруднил с успоредното паркиране и направо е надминал себе си, като е спрял перпендикулярно на парк, в който играят десетки деца.

Следващите три снимки са заснети от читател на TrafficNews.bg на едно и също място в центъра. Шофьорите затапват гаражите и преграждат тротоара, без да се замислят...