18 нарушения има зад гърба си до този момент водачът на G-класата, която прекара целия уикенд на паркомясто, предназначено за инвалиди в Пловдив. Веднага след публикацията ни полицията издирила извършителя и му съставила поредния акт за извършеното нарушения. 

Припомняме, че наш читател сигнализира за пореден случай на неправилно паркиране на бул. "6-ти септември" №122.  По думите на очевидеца, возилото останало паркирано там през почивните дни. На предното стъкло на G-класата обаче липсвал стикер, който да указва, че водачът е с увреждания. 

Водачът на превозното средство е 29-годишен младеж. За извършеното от него нарушение законодателят предвижда глоба в размер на 200 лв. Досега, за предишни негови нарушения, са били съставени общо шест акта за административни нарушения и 12 фиша.

TrafficNews благодари на своите читатели за заявената гражданска позиция. Изпращайте ни своите сигнали за нередности на телефон 0700 10248, на електронната ни поща redaktor@trafficnews.bg или чрез фейсбук страницата ни. 

Наглец с G-класа окупира паркомясто за инвалиди в центъра на ПловдивЛъскавото возило прекарало там целия уикенд