Влизате в един от най-големите търговски центрове в Пловдив и ахвате от красивата коледна украса, празничните витрини и щастливите от неудържимия шопинг лица. Настроението е приповдигнато, вие също се втурвате да осигурите коледните подаръци на любимите ви хора и... в определен момент ви се налага да отидете до "едното място". Тук новогодишната приказка свършва. 

Брутално, натрапчиво и... миризливо. Мръсни и неподдържани, с десетки разпилени хартии по земята, с кални мокри стъпки (вън не вали дъжд), без следа от ароматизатори (каква глезотия!) - сякаш попадате в най-гнусната обществена тоалетна отпреди 50 години. И започвате да се питате в лъскав магазин ли сте, или в някоя гарова тоалетна, с която може да се конкурират само болничните?

"Гледката в мол Пловдив беше толкова покъртителна, че ми уби всякакво желание да "си оправя грима", опита да се пошегува читателка на TrafficNews.bg. Очевидно чистачките обаче са по-гнусливи и от мен и бягат като дявол от тамян от тоалетните. Пък ако някой предяви претенции, естествено хвърлят вината върху ползващите ги", коментира пловдивчанката. 

Както се казва в такива случаи, не само по стоките - и по клозета ще ги познаете. И нямаме предвид само въпросния търговски обект и обслужващия го персонал...