Мъж обижда, блъска и крещи на жена пред магазин в Пловдив, пред очите на детето й. Потърпевшата се свърза с TrafficNews, за да разкаже за абсурдната ситуация, през която е преминала по-рано днес. Случката се е развила на паркинга пред един от магазините от търговска верига Lidl в Тракия.

„След като напазарувахме, с детето ми се отправихме към колата, която беше паркирана непосредствено пред самия магазин. Разтоварвайки багажа си, един господин на около 60 години започна да крещи, че съм нанесла щета по неговата кола, която беше спряна до моята и ми направи забележка да не блъскам така”, разказа тя.

Жената поясни, че се е извинила на мъжа, въпреки че не мисли, че дори е докоснала возилото на господина. Въпреки това той продължил да крещи, като впоследствие замахнал вратата на автомобила си и ударил колата на жената с нея съвсем съзнателно.

„След това излезе и почна да се бута в мен, продължавайки да ме обижда и крещи пред децата ми. Имах чувството, че ако нямаше толкова много хора щеше и да ме удари. След като казах че ще повикам полиция се качи в колата и си тръгна. Колко мъж трябва да бъдеш, че да крещиш на една жена с две деца, от които едното е на 1 година и да искаш да я удариш”, коментира потърпевшата.

Жената смята, че поведението на мъжа е било крайно неадекватно, като не може да си обясни по никакъв начин с какво го е провокирала. Освен всичко, господинът е нанесъл и умишлена щета по автомобила й.

„Това е голяма похвала и много достойна постъпка явно за този господин. Това ли е културата му. На какво е научил децата си? Дали така би реагирал ако от колата излезе едър мъж или би се сврял като мишка в своята кола?”, пита читателката ни. Със сигурност подобен тип отношение от мъж към жена е недостойно, и то пред очите на детето й.

Жената не е търсила охраната на магазина, нито е подала сигнал в полицията.