Възрастен мъж изуми тази сутрин пловдивчани, като тръгна с автомобила си по Пешеходния мост. Мъжът, който е имал  спътник – куче на предната седалка,  е тръгнал да изкачва моста от страната на новотела.

Минувачи са го спрели до стълбите на моста, като са го попитали къде е тръгнал, като са му казали, че оттук не се минава. По думите им възрастният мъж бил видимо неадекватен и притеснен от ситуацията. Той обърнал колата горе, а през това време пловдивчани се обадили на 112. Докато слезе от моста, долу го е чакал патрул на 3 РУ.

Това не е първият случай, при който възрастен  шофьор минава през Пешеходния мост. През 2017 година шофьор мина през целия мост и пропадна в подлеза на аптека „Марица”. Тогава той повтаряше пред полицаите „Едно време от тук се минаваше”.

Пълен абсурд: Кола кацна на стълбите на подлеза на аптека “Марица“, шофьорът ѝ няма обяснение! СНИМКИДядото, който шофирал колата, повтарял като мантра: “Едно време от тук се минаваше!“

@trafficnews Възрастен водач обърка пешеходния мост с път. #trafficnewsbg #Plovdiv #Bulgaria ♬ original sound - Trafficnews