Алеите на хълм Бунарджика в Пловдив отново се превърнаха в паркинг! Десетки автомобили се наредиха по паважа, видя репортер на TrafficNews. Подобен проблем се случва винаги, когато на Летния театър, който се намира на тепето, има събитие.

Такова има и тази вечер. И вероятно автомобилите са именно на посетители на концерта "Златните хитове на Братя Аргирови". Благовест и Светослав Аргирови празнуват 40 години на сцена, заедно с колегите си Тони Димитрова, Веселин Маринов и Росица Кирилова.

Редно да отбележим, че именно от посетителите на културни събития, се очаква проява на културно отношение и към заобикалящата ги среда. На тях (както и на останалите недобросъвестни пловдивчани) напомняме - придвижването с автомобили и паркирането им на Бунарджика е забранено!

А на местната власт напомняме да следят за подобни случаи по-съвестно! Тъй като очевидно, те са рецидив по време на всички събития в Летния театър.

Галерия: 

Шофьори наглеят на БунарджикаСпрели автомобили масово газят закона

Глобиха шофьор, качил се на Бунарджика с лъскавия си Мерцедес

Наглец се качи с бясна скорост на Бунарджика и затапи входа, друг мързелан обгазява към върхаНарушителите рискуват да бъдат глобени с 50 лева