Пловдивчанка получи салата, която вече се похапва от някой друг - става дума за червей, който не се е посвенил да се покаже на клиентката на ресторант от голяма верига. Блюдото, поръчвано от "Хепи Лендмарк" в Пловдив, е салатата "Риба Фетаки".

"Явно не са я измили добре, а може и да е в следствие на друга причина. Имиджа, който тази верига ресторанти поддържа, реално не е на ниво, очаквала съм от всеки друг ресторант, но не и от точно този", посочи Кристина Христова, която е получила мърдащия "бонус" в чинията си. 

След като жената информирала сервитьорката за находката, тя извадила салатата от сметката на жената. Жената сподели, че е била погнусена и е нямала желание да продължи вечерята си. 

Наш репортер потърси за коментират управата на обекта. От там изказаха своите извинения към клиентката, поясниха, че става дума за единичен случай и имат висок контрол по отношение на качеството на продукти и храни, използвани в кухнята им, както и че за тях удовлетворяването на клиенти е първостепенна задача.