Бургазлия се изтарикати  и премина с джипа си по пешеходна остров и се качи, за да паркира на тротоара. Наглата маневра е станала на кръговото между бул. “Марица – Юг„ и бул. “Цар Борис III – Обединител„ до Водната палата.

След наглата маневра разярени шофьори движещи се по пътното платно започнали да свирят с клаксоните. Въпреки звуковия сигнал шофьорът не се притеснил изобщо. За нещастие на бургазлията един от разярените шофьори се оказа читател на TrafficNews.

“Здравейте! Ежедневно ставам свидетел на нагли шофьори, които паркират по безобразен начин в града ни, но днес останах без думи. Ако в Бургас шофират по различни закони за движение по пътищата в Пловдив не се прави така!“ –казва  свидетел на безобразието.

Лъскавото возило се е движело по булевард Марица – Юг, управлявано от мъж. Но нарушенията не приключват само с наглостта да пресече по пешеходния остров. Той паркирал върху тротоара в непосредствена близост до подлеза.

Благодарим на читателите, които ни изпращат любопитни материали. Ако и вие разполагате с клипове или снимки от нещо интересно, може да се свържете с нас на електронната ни поща redaktor@trafficnews.bg или страницата ни във Facebook.