Пловидвчанин резервира паркомясто пред жилището си в близост до Младежки хълм. Паркирането в района е силно затруднено, затова гражданинът е решил да подходи с хитрост. С помощта на туба и бидон, практикът е изградил препятствие. То идва да напомни на останалите шофьори, че това място не е свободно, тъй че да не си и помислят да паркират там. 

На същия феодален принцип господинът действа от години. Още през 2022г., видно от снимки в Google Maps, човекът е поставял туби с вода. С времето креативността в него проговорила и е довела до тази характерна за сезона, но и за балканския нрав арт инсталация. 

Колко хубаво би било, ако тубата беше пълна с ракия, а в бидона имаше кисело зеле, мислят си съседи, докато се чудят къде да паркират автомобила си. 

Напомняме обаче, че съгласно наредбите „нерегламентираното поставяне и/или разполагане върху общинска територия на всякакви подвижни, неподвижни и други прегради, знаци, табели, съоръжения, предмети и др. подобни, които затрудняват и/или възпрепятстват видимостта, преминаването, спирането, престоя и паркирането на моторните превозни средства, както и движението на пешеходците“ е забранено и се наказва с глоба. Въпреки тенденциозното „резервиране“ на част от улицата, не е ясно дали пловдивчанинът е бил санкциониран.