Инцидент, заради опасна и голяма дупка е станал в пловдивския квартал „Кючук париж” в събота след полунощ, сигнализираха до TrafficNews. Пловдивчанин разказа, че около 00,10 минути се е прибирал към дома си, когато не е успял да избегне кратера, намиращ се на бул. "Александър Стамболийски", и е спукал гумата на автомобила си.

Както се движа и изведнъж чух ужасен трясък, след което веднага отбих колата и забелязах една огромна дупка, която беше направена с багер, явно е имало ремонтна дейност”, добави още мъжът.

 По думите му тя заема половината плътно за движение и по никакъв начин не е била обозначена. Не е имало табела, с която в тъмната част от денонощието да се сигнализира за опасност, за да може шофьори да се предпазят от подобни ситуации.

Благодарение на нея аз спуках чисто новата си гума, която не става за нищо вече. Не се случва за първи дупки да са оставяне по този начин в града. Също така силно обмислям да заведа дело за причинени материални щети по автомобила ми,”  коментира още пловдивчанинът.

Малко по-късно дупката е била запълнена с пясък и камъни. Това обаче не е удовлетворило ядосаният шофьор , защото по думите му това не върши работа, а проблемът е, че бързо ще се слегне пясъкът.

 TrafficNews ще продължи да следи случая и ще отправи въпроси към район "Южен" относно казуса и за това как той ще бъде разрешен, за да не настъпват инциденти.