Любители на адреналина решиха да изпробват АТВ-тата си на стълбището пред известна пловдивска дискотека, намираша се на бул. "България". За това сигнализира читател на TrafficNews, който ни изпрати видео. В клипа е запечатано как мъж на име Борислав Сираков е публикувал кадрите на своята история във Фейсбук , а на тях  се вижда абсурдният маршрут на превозните средства.

Ентусиастите шофират в насрещното по улица до известния пловдивски бар, а след това се катерят с превозните средства по стълбището, намиращо се  пред входа на заведението. Щастливи от рисковите действия, шофьорите продължават по пътя си покрай витрините с магазини, където всъщност е предназначено само и единствено за пешеходци. Очевидно мъжете не мислят така и са решили да поемат риска, за да си вдигне малко адреналина.

Накрая на клипа, мъжът в ролята на оператор обръща камерата към АТВ-т, каращо зад него, а след което водачите избухват в смях. Според нашия читател, ако в този момент е имало влизащи в бара хора е можело да се стигне до инцидент.