Мис Силикон 2022 Катрин Йорданова  се похвали с бързия си Мерцедес в Инстаграм. Варненката запечата във видеоклип абсурдното си шофиране с близо 260 км./ч. по някоя от българските автомагистрали, без да се притеснява, че това е грубо нарушение на закона.

В клипа, който е качен в нейната дневна история,  ясно се вижда, че тя е шофьорът, който заснема, а очевидно на Йорданова не й правят впечатление и ограничителните за скорост знаци в този участък. На кадрите се забелязва как тя преминава с бясната скорост два знака за ограничение, като единият е за 100  км./ч., а другият за 90 км./ч.. Нейната скорост далеч не е близка до ограничението обаче.

 

Катрин се прочу с  участието си и  в различни конкурси за красота, като и едно от момичетата на Playbo. Тя споделя в своя визитка, че е заминала да живее в Берлин, за да помага със семейния бизнес, въпреки, че от Инстаграм профила й се вижда честият й престой в България.

Припомняме на Йордановa, че  според закона за придвижване по пътищата, при шофиране отвън обитаемо място, санкцията за превишаване над 50 км./ч е 600 лева, като за всеки последващи 5 км./ч превишаване над 50 км./ч санкцията се усилва с 50 лева. Тоест в случай, че бъде хваната с подобна скорост, силиконката трябва да заплати глоба над хиляда лева.