"Днес малко след 10 часа се скърши този огромен клон пред жилищна сграда, след редица молби до кмета на район Южен от живущите от блока да бъдат отрязани и оформени дърветата разбира се това е крайния резултат, за щастие без пострадали и ранени или нещо по страшно. До кога ???" сигнализира пловдивчанката Клавдия Пакова. 

Инцидентът е станал на ул. "Даме Груев" 7. Огромен клон е паднал  върху "Фолксваген Голф 2" собственост на съпруга на г-жа Пакова. "По принцип аз я карам. Цялото щастие е, че днес не е работен ден и не съм я ползвала" заяви пловдивчанката предTrafficNews.bg.

На място е пристигнал екип на пожарната, който е освободил автомобила, но щетите по него са сериозни. 

Последният сигнал до район "Южен" е изпратен на 4 август 2015. Опасният клон обаче продължил да си виси. До днес. 

"На ул."Даме Груев" № 7 се отчупи половината дърво и падна пред входа на къщата върху една кола. Късмет е, че не пострада майката с бебешката количка, която мина преди малко. Преди седмица писах жалба до Кмета на Община Пловдив за тези стари и прогнили дървета на нашата улица. Получих отговор, че ще бъдем включени в графика на Паркове и градини за отстраняване на проблема. Дървета не чакат обаче администрацията да се натутка" пише Надя Горева.

"Колата има "Гражданска отговорност", но каско -не. Мисля да потърся отговорност от общината. Защото подобна безотговорност може да бъде и смъртоносна" категорична е Пакова. 

 

 

Какво ще е оправданието на чиновниците от район "Южен" четете утре в TrafficNews.bg!

TrafficNews.bg