Всяка една жена иска бюстът й да е стегнат и добре оформен. Освен услугите на пластичните хирурзи или скъпите и ненужни понякога мазила има и естествени методи, които помагат за тонуса на гърдите за по-дълго време.

Ето какви са тайните за пищен, естествен бюст, който едновременно с това да бъде и стегнат : 

1. Къпете се със студена вода

Леденият душ не е от най-приятните изживявания, но е от решаващо значение за кожата ни. Ако не можете да се справите с ежедневния леден душ, то нанесете на гърдите си ледени кубчета или студена марля. 

2. Изправената стойка е изключително важна, дръжте гърба прав

Когато се надете отпускате гръдните си мускули. Освен тази вреда изглеждате и по-малко привлекателни. Опитайте се да държите раменете си винаги прави - това влияе добре и на вашия външен вид, и на мускулния тонус.

3. Избягвайте натиска върху гърдите си

 

 

Правете всичко възможно бельото ви да не притиска бюста. Сутиен, който привидно избутва гърдите ви и онази секси цепка помежду им, всъщност е ужасно вреден за тях. Това ви кара да се чувствате неудобно и нарушава кръвния ви поток. Инвестирайте в качествен сутиен, за да бъдете здрави.

4. Спортувайте правилно

Джогинг, аеробика и други активни спортове може да са полезни за цялостната ви форма и благополучие, но те могат да бъдат вредни за гърдите ви, тъй като резките движения водят до увреждане на меките тъкани. Единственото решение е отново качественото спортно облекло. Никога не тренирайте без спортен сутиен или по-добре ако се чувствате комфортно не използвайте сутиен по време на тренировка.

5. Избягвайте досег със слънцето и солариума

При злоупотребата с излагане на слънце, особено без слънцезащитно средство, се получава сухота на кожата и загуба на нейната еластичност. Лежейки с часове на шезлонг или на плажа не е добра идея, ако искате да запазите формата на гърдите и. Същото се отнася и за солариума при трупането на изкуствен тен.