Една от най-талантливите поп изпълнителки Тита със сигурност ще бъде един от участниците в новия сезон на предаването "Като две капки вода", което стартира на 25 февруари, съобщават източници на Trafficnews.bg.

Звездата, която се справя изключително добре и с танците и с пеенето, ще влезе в различни образи и се готви за пореден път да покаже големия талант, който притежава. Днес станаха ясни и още двама от участниците в предаването - Деси Добрева и Дичо. 

Преди по-малко от месец Тита пусна и нова песен, съвместно с рапъра Боро Първи. „Задната седалка“ се нарича хитовата колаборация, която разби музикалните класации и вече има над 3 млн. гледания в Youtube.

Други хитови песни на топ изпълнителката са "Искам да бъда с теб", която е в дует с Криско, "Фотошоп", "Антилопа", "Късай", "Водо кукла" и други. 

В момента блондинката се намира в Ню Йорк, а причината за пътуването и е съвместно музикално турне с рап звездата Криско. Двамата ще изнесат редица концерти в едни от най-големите градове в САЩ, а Тита споделя, че това е първото и посещение там и е изключително развълнувана. 

През месец март се очертава звездата да бъде специален гост-изпълнител на звездното WELCOME PARTY “Pret-a-Porter” в първия ден на „XXVIII Италиански фестивал на красотата и прическата” на 29 март в Пловдив.

 

Изисканата и завладяваща вечер ще се състои в сърцето на европейската столица на културата в хотел “Санкт Петербург”. Всички гости ще се насладят на Атракционен – шоу ентъртеймънт Фламинго. Другият ВИП гост на събитието ще бъде Евгени Минчев.

На партито ще бъде даден старта на най-новата структура в редиците на компанията - “Академия Christian of Roma”. Ревю на официални прически и елегантни вечерни облекла ще поставят началото на бляскавата вечер, а всеки присъстващ ще има възможността и да се запознае отблизо със звездите на любими марки.