В елегантния клуб Senso на Морска гара Варна беше избрана най-красивата варненка. С короната на Мис Варна 2018-а се окичи 20-годишната Михаела Йорданова. Тя бе избрана сред останалите 23 претендентки от авторитетно жури и с гласовете на публиката. 18-годишната Магдалина Георгиева стана лице на Christian Of Roma.

Компанията, която вече четвърт век вдъхновява професионалистите в индустрията на красотата, бе партньор на престижния форум, организиран от VIP Fashion Group и Мира Матеева. Публика, гости и жури се насладиха на великолепен спектакъл, в който участие взе младата поп дива Михаела Филева, а водещ на шоуто беше Ники Кънчев. За първи път на престижната морска сцена бе представено уникално 3D mapping шоуто ChRevolution.

Космическата феерия, в която минало, настояще и бъдеще се сляха в едно, олицетворява епохата на красотата в България. Нежността, класическата изтънченост, силата на младостта и бунтът на нашето съвремие разкриха еволюцията на революцията в света на красотата в единственото по рода си мапинг шоу ChRevolution! Шоуто е посветено на 25-годишнина на Christian Of Roma. В него звездата бе Златка Димитрова, а своя талант демонстрираха топ стилистите на Christian Of Roma.

Елена Георгиева разкри магията на Милано с продуктите на Alfaparf, а Радослав Калчев пренесе публиката на калифорнийския бряг със Sexy Hair. Очарованието на био-вълната претвори в прически с OWAY - Светлана Кукенска, а Тодор Тодоров предизвика възторг с продуктите на BES. Кулминацията на мапинг шоуто ChRevolution бе появата на лицето на L’ANZA Златка Димитрова, за чиято визия се погрижи стилиста, основател на салон Nusi – Конда Кондов - Конда.

Всички участници отправиха посланието на единственото по рода си мапинг шоу: Красотата, която заедно създавахме, създаваме и ще продължим да създаваме и творим! ChRevolution е дело на Арт Директора на Christian Of Roma Маурицио Пироло, главниятстилист Конда Кондов – Конда, гримьорът Борислав Соколов – Бони и е реализирано от Global Event Group – Lightwork.