Топ изпълнителката Тита, която е един от най-атрактивните участници в новия сезон на шоуто „Като две капки вода”, беше специалният гост изпълнител на звездното WELCOME PARTY “Pret-a-Porter” в Пловдив.

Елегантното събитие се състоя на 29 март от 19:30 часа, в сърцето на европейската столица на културата, в хотел “Санкт Петербург”.  С партито, в алтернативна атмосфера, се отпразнува и стартиралия през деня XXVIII Италиански фестивал на красотата и прическата. 

Младата певица вдигна настроението на всички присъстващи с изпълнение на няколко свои хита и събра погледите, облечена в красива сребриста рокля. 

Сред гостите, бяха асове във фризьорството от Бразилия, Великобритания, Италия, Русия и родни топстилисти. Светският хроникьор Евгени Минчев влезе в ролята на водещ и обяви официалния старт на „Академия Christian Of  Roma“, а артистичен жонгльор изпълни впечатляващо светлинно шоу в затъмнената зала.

Ревю на официални прически и елегантни вечерни облекла дадоха началото на бляскавата вечер, а всички гости имаха възможността да се запознаят отблизо със звездите на любими марки и да видят какво ги очаква през 2019 година.

„Академия Christian Of  Roma“ бе презентирана с елегантно ревю на официални вечерни прически, създадени от „диаментените“ й остриета Емилия Балталиева, Тодор Евтимов и Таня Георгиева. Моделите дефилираха облечени с изящните рокли на модния дизайнер Стоян Радичев. 

С пълен дансинг, красиви фолклорни костюми, хубави песни и усмивки премина и вторият ден на XXVIII Италиански фестивал на красотата и прическата, който се състоя през изминалия уикенд в Палата 7 на Международен Панаир – Пловдив. 

Специален гост на тематичната балканска вечер “Танцувай с нас”, бе певицата на народа Ивана, която прекрасни изпълнения, съвместно с бенда й, накара малки и големи да се хванат на кръшни български хора, които запълниха големия дансинг.

Фолклорният елемент в облеклото на всеки един от присъстващите превърна събитието в истинска феерия на красотата.

Припомняме, че модният форум, с многобройно чуждестранно участие, стартира на 29 март в Международен панаир – Пловдив и продължи до 31 март включително.