Нагъл шофьор се похвали във Фейсбук как фучи с 280 км/ч по Околовръстното шосе на София, където допустимата скорост е 80 км/ч. Джигитът е пуснал клип, озаглавен „Уникален български тунинг  GT-R I 900 к. с.", който е заснет от негов спътник в колата. От видеото става ясно, че автомобилът е току що тунингован и крие 900 коня под капака.   

Шофьорът профучава и на червен светофар, наричайки случайни пешоходци „ненормалници”.  През цялото време кънти бясна чалга, надута до дупка. Постоянно се показва нарастващата скорост, която в един момент стига 280 км/’ч.  Клипът е пуснат във фейсбук страницата tuning.bg.

Повечето коментари под видеото обаче са гневни, определяйки изпълнението като „груба селска проява”, а съветите са бързакът да се гръмне или да си намери писта, където да пробва самоубийството зад волана.

„Селяко, не си Хамилтън, и в космически кораб да се качиш пак ще мекаш на песните на Джена”, възмущава се Иванина Ривера.

„Пълни олигофрени ! Сега трябва да конфискуват колата на този идиот и да му вземат книжката за цял живот”,   зове Христо Христосков.

Костадин Стефанов е безжалостен в диагнозата „Малката п***а е болест на психическа основа”.  „Аз вече подадох запитване за сваляне на клипа от Фейсбук”, пише Симеон  Георгиев.

„Аман от избиване на комплекси, и за карам кола със стотици коне, ама единствената ми глоба за 12 години е плюс 10 км/ч на магистралата”, добавя  Костадин Стефанов.

Друг вбесен участник в дискусията пък е пратил клипа на страницата на столичната полиция.