Пловдивски гъзари правят среднощни дрифтове в Пловдив. TrafficNews.bg се сдоби с видеоклип, на който се вижда как лек автомобил прави дрифтове в района на Сточна гара до сградата на ДАИ. Видеото е заснето в малките часове на нощта и от кадрите се вижда, че в момента на въртенето на колата, движението не е спряно. Автомобилът, с който е правен дрифтът е модел Мерцедес S500L, 500 коня, последен модел от 2014 година.

Видеото е заснето преди няколко дни.

„Подобни действия доказват, че младежите продължават да се правят на гъзари пред приятели и момичета, затова се стига често и до катастрофи”, коментира наш читател, който ни предостави видеозаписа.

TrafficNews.bg  припомня, че през септември избухна скандала с клипа на Ивайло Бочев-Зендера, който правеше опасни дрифтове между коли и автобуси в Пловдив. За мъжа с необичайния прякор се знае, че се занимава с тунинговане на коли и с участия в състезания за бързи коли. На кадрите се вижда как колата прави дрифтове на бул „Карловско шосе” в Пловдив, докато в двете посоки преминават автомобили и автобуси с пътници.

Ето как пловдивски хирург коментира действията на Зендера:

TrafficNews.bg